Werkzoekenden

Jij bent op zoek naar een goede baan op vaste, flexibele of projectbasis. Wij zijn op zoek naar goede kandidaten.

Wij willen graag meer van je weten. Wat drijft je, wat vind je belangrijk? We willen weten wat je kunt, maar ook weten wat je wilt. Over welke vaardigheden beschik je en heb je de juiste instelling?

Neem de tijd om ons goed te informeren dan nemen wij de tijd om de baan te vinden die bij je past. We hebben veel ervaring en contacten in het bedrijfsleven en weten wat belangrijk is. We willen je goed vertegenwoordigen en zoeken de omgeving waar jij op je sterkst bent en je verder kunt ontwikkelen.

Schrijf je in en de eerste stap voor een goede match is gemaakt.

Je bent toe aan een nieuwe omgeving en schrijft je bij ons in. Wellicht hebben we direct een baan voor je. Als dat niet het geval is dan gaan we, als jij dat wilt, actief op zoek voor je.

Dan hebben we wel informatie van je nodig om ons werk goed te kunnen doen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen snel contact met je op.

Je hebt een goede baan, bent actief in een commerciële of office functie, maar je voelt je toch niet helemaal meer op je plaats. En je wil verder in je carrière maar je weet niet goed hoe. Dan is een goed loopbaanadvies een interessante eerste stap naar een nieuwe baan.

 

Kijk hier voor meer informatie.

In een outplacementtraject komt er veel op je af. Wat wil je en waar liggen je kansen? Welke stappen moet je ondernemen om weer een goed perspectief te krijgen?

Wij werken samen met gerenommeerde professionele partijen om dit in kaart te brengen. Op basis hiervan maken we een concreet plan van aanpak voor je.