Werkgevers

U bent op zoek naar de juiste mensen voor uw bedrijf. Daarbij gaat het niet alleen om de kennis en vaardigheden maar vooral ook om de instelling en persoonlijkheid. Het moet klikken. Voordat wij voor u aan de slag gaan willen we dan ook weten wat voor u en uw bedrijf belangrijk is, wanneer is de match voor u een succes.

Wij gaan voor u aan de slag en stellen alleen die kandidaten voor die aan het profiel voldoen en bij u passen. Door ons uitgebreide voorwerk hoeft u geen tientallen gesprekken te voeren maar slechts enkele waar de juiste kandidaat voor u tussen zit. Efficiënt voor u en voor onze kandidaten.

Recruitment Jobmatchers

De juiste kandidaat vinden is niet altijd eenvoudig, soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Wij weten wat er wel en niet werkt. Maar je wilt ook de kosten laag en overzichtelijk houden. Daarom hebben wij matchpakketten samengesteld, je bepaalt zelf wat je ons laat doen en wat je zelf doet. Helder, overzichtelijk.

Bekijk hier de verschillende matchpakketten.

U bent op zoek naar professionals die voor langere tijd of op projectbasis bij u werkzaam zijn maar u wilt wel flexibel blijven.

Detachering is dan een mooie oplossing en biedt een combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Het is goed om regelmatig nieuwe mensen in je bedrijf te hebben, zij zorgen voor een nieuwe impuls en verbetering.

Uw bedrijf heeft niet meer de juiste match met een medewerker. Vervelend voor iedereen maar helaas soms de realiteit. Dan kan een outplacementtraject een oplossing zijn. Wij brengen de mogelijkheden in kaart en kijken naar het perspectief en potentieel. Op basis hiervan komen we met een concreet plan van aanpak.

U heeft medewerkers met potentieel maar er komt nog niet uit wat er in zit. Het potentieel wordt niet volledig benut. Of iemand is toe aan een stap hogerop maar mist nog de ervaring en bagage. Dan is persoonlijke coaching een goed middel om tot betere prestaties te komen.

Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen bedrijfscultuur, werkomgeving, doelstellingen en uitdagingen. Iedere ontwikkelingsvraag benaderen wij vanuit dit perspectief. Wij kiezen voor een aanpak die wezenlijk resultaat oplevert en direct bruikbaar is in de dagelijkse praktijk.

 

Wij leren communicatie- en verkoopvaardigheden ontwikkelen waardoor een beter rendement behaald wordt.

 

Bekijk hier de mogelijkheden.

U bent op zoek naar nieuwe medewerkers en u wilt de voordelen en snelheid van een flexibele oplossing. In ons netwerk zitten professionals die van variatie houden en graag verschillende klussen doen bij verschillende bedrijven, maar ook mensen die graag willen doorgroeien naar een vaste aanstelling en daar de potentie voor hebben. Ook op uitzendbasis is voor ons de juiste klik, de juiste match het uitgangspunt.

Wij stellen de kandidaten met de juiste vaardigheden, maar bovenal met de juiste instelling aan u voor. Komt het tot een match dan regelen wij verder alles voor u en kunt u zich weer bezighouden met ondernemen.

(Kennen wij elkaar nog niet dan is er eerst een intake gesprek, werken we al samen dan moeten wij aan een half woord voldoende hebben)