Over ons

Wie zijn wij?

Dat moet toch beter kunnen hebben we vaak gedacht als er een kandidaat werd voorgesteld die niet paste in de bedrijfscultuur. Vaak klopten de opleiding en diploma’s wel, maar de persoonlijkheid niet. Zonde van ieders tijd en inspanningen.

Vanuit onze ervaringen in het bedrijfsleven hebben we, Edwin Vriens en Martin Hooijmans, Jobmatchers opgezet. Met als doel, door beter voorwerk, alleen geschikte kandidaten en werkgevers met elkaar in contact te brengen. Waarbij er veel aandacht is voor de instelling en motivatie van de kandidaat. Voor degene met de juiste instelling gaan we graag een stapje verder. Waar we de bedrijfscultuur in kaart brengen en echt willen begrijpen. De juiste match tussen persoonskenmerken en bedrijfscultuur is immers bepalend voor het succes.

We maken gebruik van innovatieve technieken zoals Recruitment Marketing, Data Driven Search, Social Media Search, Online Testing en Match Profiling in het voortraject. Dit doen we niet allemaal zelf, we werken samen met gespecialiseerde partijen. Want wat een ander beter kan laten we graag aan een ander over. Hierdoor kunnen we ons concentreren op wat werkelijk belangrijk is, de juiste klik.