Content marketeer

Content marketeer

Beschrijving:

Marketingcampagnes uitvoeren? Klantbehoeftes vertalen naar passende content?

Jij doet niets liever.

Voor onze relatie Plastica zoeken wij een content marketeer, een echte aanpakker. Plastica is een specialist van gevelbekleding en plaatmateriaal. Door de inzet van contentmarketing informeren en inspireren zij hun relaties optimaal tijdens de customer journey. Hierin ga jij een belangrijke rol spelen, je draagt bij aan de uitrol en invulling van de strategie.

Wat wordt geboden:

 • Bij Plastica werk je in een ambitieuze organisatie. Er heerst een prettige werkomgeving met leuke collega’s die als team de bedrijfsdoelen nastreven.
 • Je salaris wordt afgestemd op kennis en ervaring ligt tussen de €2500,- en €3000,-en je krijgt 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen per jaar.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met onder andere toegang tot de online academie met een breed aanbod aan opleidingen, podcasts en trainingen.

Wat ga je doen

Met de juiste boodschap ga je de doelgroepen bereiken en enthousiasmeren. Je werkt zelfstandig aan het uitwerken van middelen; van het maken van een landingspagina tot aan het opstellen van een nieuwsbrief. Het is dus erg fijn als je goed bekend bent met Adobe-programma’s en mailchimp. Je weet de weg te vinden op social media platforms.

Hoewel content maken de hoofdtaak is, pak je daarnaast ook diverse andere taken binnen de marketingafdeling op zoals het mede organiseren van evenementen.

Wie ben je:

 • Je bent praktisch ingesteld en hebt een marketing opleiding op MBO/HBO niveau, aangevuld met enige werkervaring
 • Je bent creatief, communicatief sterk, klantgericht en hebt een positieve houding
 • Je bent fulltime beschikbaar, OF je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar en vult deze fulltime uren samen met een (nieuwe) collega in
 • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend, ervaring met marketing automation is een pre

Gegevens:

Locatie: Waalwijk
Functie groep: Marketing
Specialiteit: Bouw

Contactpersoon:

Naam: Edwin Vriens
Email: edwin.vriens@jobmatchers.nl
Tel: +31614959091

Solliciteer:

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

  Terug naar alle vacatures