Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundige

Beschrijving:

Vanwege groei, zowel in activiteiten als in klanten, komen wij graag in contact met een allround arbeidsdeskundige die energie krijgt van het begeleiden en adviseren van werknemers en werkgevers en het uitvoeren van reguliere arbeidsdeskundige taken. (min. 32 uur per week)

Wat wordt er van je verwacht
Als register Arbeidsdeskundige adviseer en ondersteun jij cliënten en opdrachtgevers bij vraagstukken op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Jij brengt de problematiek in kaart en adviseert vanuit arbeidsdeskundig oogpunt omtrent de inzetbaarheid, beperkingen en mogelijkheden van de cliënt.
Je bent altijd op zoek naar de beste manier om iemand weer gemotiveerd aan het werk te krijgen en je gaat daarbij complexe casuïstiek niet uit de weg. Je adviseert op basis van gedegen arbeidskundige onderzoeken uitgedrukt in professionele rapporten. Eventueel adviseer je ook over de noodzaak van voorzieningen en stel jij een re-integratieadvies op.

Wie ben je
*Ruime ervaring binnen het vakgebied en je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rondom verzuim, je bent bekend met de processen en procedures van het UWV
*Bezit een afgeronde opleiding tot Arbeidsdeskundige en bent geregistreerd, gecertificeerd (een pré)
*Je bent commercieel, communicatief zeer sterk en voelt je thuis in een adviserende en coördineerde rol

Geboden wordt
*Een dynamisch gedreven en vriendschappelijke werksfeer waarin mensen zichzelf kunnen zijn, veel vrijheid, een open werksfeer en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen.
*Een goed salaris, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Gegevens:

Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Functie groep: Personeelszaken / HRM
Specialiteit: Overige

Contactpersoon:

Naam: Martin Hooijmans
Email: martin.hooijmans@jobmatchers.nl
Tel: +31650662052

Solliciteer:

    Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

    Upload CV of een ander bestand (PDF,txt, gif, png, jpg, jpeg, Max. 6MB)

    Terug naar alle vacatures